"Otkrij svoju pravu ljepotu kroz portretnu foto sesiju!"



Ne postoji nijedna žena koja nije lijepa. Stvarno, sve što trebate je malo vjere u sebe, da biste istinski osjetili svoju ljepotu.

Zato sam osmislila ovo jedinstveno iskustvo prilagođeno upravo tebi kako bih te osnažila i pomogla da započneš putovanje samootkrivanja. Tvoja ljepota je jedinstvena i vrijeme je da je proslavimo.


Kroz jednu portretnu sesiju moja misija je da ti pomognem da se vidiš u potpuno novom svjetlu, da ti podignem samopouzdanje i kreiram iskustvo koje će promijeniti tvoj pogled na vlastitu ljepotu. Moj fokus je na otkrivanju tvoje unutrašnje ljepote i prikazivanju tvoje jedinstvenosti.

U mom studiju pronaći ćeš toplo i dobrodošlo okruženje u kojem možeš osloboditi svoje nesigurnosti i prihvatiti svoje pravo ja. Posvećena sam tome da se osjećaš ugodno i podržano tokom čitavog procesa. Vodim te kroz svaki korak, osiguravajući da se osjećaš  sigurno i snažno.

Ovo je prilika da zabilježiš svoje vrijeme, staviš sebe na prvo mjesto i uživaš u jedinstvenom iskustvu. Zaslužuješ da priuštiš sebi dan posvećen samo tebi i da svjedočiš transformacijskoj moći samoljubavi.

Dakle, ako si spremna da zagrliš novo poglavlje u svom životu, pozivam te da dođeš u moj studio zakoračiš u centar pažnje i dozvoliš mi da uhvatim tvoju jedinstvenu ljepotu zauvijek. Učini prvi korak ka ponovnom otkrivanju svog samopouzdanja, sjaja i unutrašnje snage.

Ne čekaj pravo vrijeme već rezerviši svoju transformacijsku sesiju danas!

Zapamti, ti si predivna, i vrijeme je da i svijet to vidi.

Kako izgleda fotošuting

Fotošuting je potpuno je posvećen tebi i tvojim potrebama. Kroz uvodni razgovor se upoznajemo i tako nestaje trema. Nije potrebno da znaš da poziraš sve to prepuštaš meni jer te ja vodim kroz cijeli proces. Poželjno je da poneseš više odjevnih kombinacija tako da možemo kreirati različite izglede. Radimo neograničen broj fotografija.  Poslije fotošutinga dobićeš galeriju sa svim fotografijama gdje ćeš izabrati svoje favorite koji se profesionalno obrađuju i retuširaju. Sve ostale fotografije dobijaš u sirovom formatu.

Šta je uključeno u fotosesiju:

  • Pola sata besplatnog razgovora i konsultacija gdje se bolje upoznajemo.
  • Sat i po vremena za fotografisanje.
  • Profesionalno vođenje kroz cijelu foto sesiju kako bismo uhvatili prirodne, emotivne trenutke i posebnu vezu koja vas spaja.
  • Specijalna galerija sa fotografijama gdje ćete izbrati svoje favorite.
  • Kolekcija od 10 predivno uređenih fotografija visoke rezolucije.
  • Sve fotografije

Zaslužuješ jedan dan posvećen samo tebi.

Cijena 250KM

Odvaži se, napravi taj korak i ja ti garantujem da ćeš dobiti najljepše fotografije sebe koji si ikad imala.

Pošalji mi poruku na 065/569-179 za rezervaciju termina

Using Format