PORTRETI

Moj cilj portretne fotografije je osvještavanje i osnaživanje žene, isticanje njene unutrašnje ljepote i ženstvenosti. Namjenjena je svim ženama.Ženama koje vole sebe ili žele da probude ljubav prema sebi.

Može da bude i proslavljanje sopstvene ljepote, poklon za voljenu osobu ili jednostavno želja da se doživi nešto novo i zabavno za sebe. Svaka žena je jedinstvena i posebna na svoj način i ja svakoj ženi posvećujem posebnu pažnju, na njene potrebe i njene želje.

KAKO IZGLEDA JEDAN FOTOŠUTING?

Prvi korak je uspostavljanje komunikacije u mom studiju ili na nekom drugom mjestu po dogovoru. Imaćemo konsultacije o tome kako želite da izgleda vaš fotošuting, razgovaraćemo o vašoj odjeći i dodacima, kao i kreirati plan i scenografiju za foto sesiju. Da li želite više umjetnički stil ili jednostavni portret, izbor je na vama ali isto tako ja vam mogu kreirati izgled ukoliko niste sigurni šta želite.

Nakon toga vi dolazite po dogovorenom terminu i radimo neograničenbroj fotografija. Vrijeme fotošutinga zavisi od paketa koji ste izabrali.

Sljedeći dan na email dobijate galeriju sa svim fotografijama,izaberete fotografije koje vam se  najviše svidjaju i odlučite se za jedan od paketa koji su u ponudi.

KAKO SE PRIPREMITI ZA FOTO SESIJU?

Vrlo je važno da znate da ne očekujem od vas da znate kako da pozirate. To je moj posao! Ja vas vodim kroz svaku pozu, usmjeravam šta treba da radite i bitno je da mi vjerujete, čak i kad se osjećate smiješno ili čudno u nekoj pozi u koju sam vas stavila.

Moj cilj je da se zabavite dok radimo i da pokažem što više vaših različitih strana: nježnu stranu, jaku stranu, razigranu stranu,nasmijanu stranu, seksi stranu! Šta misliš koliko imaš strana?

ŠTA MI JE POTREBNO OD GARDEROBE?

Ono u čemu se osjećate seksi, u čemu se osjećate dobro i u onome što budi vaše samopouzdanje.

U mom studiju imate izbor različitih odjevnih predmeta tako da se može napraviti kombinacija po želji.

DA LI ĆE MOJE FOTOGRAFIJE BITI OBJAVLJENE NA INTERNETU?

Volim pokazati vaše prelijepe fotografije i vrlo cijenim mnogobrojne klijente koji su mi dali dozvolu da objavljujem fotografije na mojoj web stranici. Ipak, vaša privatnost  je moj glavni prioritet i zato nikada neću prikazati ​​nijednu fotografiju bez vašeg odobrenja.

SVE JE NA MENI. NA VAMA JE SAMO DA UŽIVATE U PROCESU.

Moj posao je da vam kroz portrete pomognem da se opet samo otkrijte, da se zaljubite u sebe. Da pronađete davno izgubljene djeliće sebe. Želim da vam pokažem vašu unutrašnju ljepotu, vašu snagu, vašu slabost, cijelo vaše biće koje vas čini jedinstvenom. To je proces kroz koji prolazimo zajedno i u svakom trenutku sam tu uz vas. Poziranje prepuštate meni jer je to moj zadatak. Vaš zadatak je da se otvorite, da zaboravite sva očekivanja od sebe i da se opustite. Na kraju dobijate predivne fotografije i uspomenu koju ćete čuvati cijeli vaš život.

ŠTA DOBIJATE KROZ JEDNU FOTO SESIJU?

Dobijate jedno jedinstveno i nezaboravno iskustvo, sjajne fotografije kojima ćete se uvijek rado vraćati i koje će vam pokazati koliko ste lijepi,sjajni i jedinstveni baš takvi kakvi jeste.

  • otkrivanje ženstvenosti
  • dozvolu za snagu i ranjivost u jednom
  • povezivanje sa sobom
  • zabavu i igru
  • novi pogled na svoju posebnost
  • jedinstveno iskustvo
  • vječnu uspomenu na sebe danas
  • prelijepe fotografije
Using Format