O meni

Biografija


2006 godine počinjem se baviti fotografijom kada sam prvi put profesionalno uzela foto-aparat u ruke i krenula da radim kao freelancer. Moje prvo zaposlenje bilo je vezano za agenciju u Britaniji, Alamy, koja je zahtijevala da se kreiraju stock fotografije sa ciljem prodaje fotografija na njihovoj platformi.

2009 godine počinjem da radim i za Njemačku ekskluzivnu agenciju Plainpicture, što me dovodi do građenja novih vještina i iskustva rada sa fotografijom, jer ispred mene je bilo postavljeno građenje Photo contenta za prestižne časopise, knjige i druge publikacije. Do danas, preko 200 naslovnica knjiga i časopisa u svijetu koristi upravo moje fotografije. Ovde možete pogledati neke od naslovnica i časopisa.


Kroz ovaj cjelokupni rad, građenje novih vještina i znanja, spoznaje različitih vrijednosti kroz fotografiju odlučila sam da pokrenem svoj lični Brand “Mihaela Ninić”, Brand koji je zasnovan po mom biću i vrijednostima i 2019 godine otvaram studio koji je  prilagođen potrebama današnjeg tržišta.

Moja misija fotografa.

Moj cilj portretne fotografije je osvještavanje i osnaživanje žene,isticanje njene unutrašnje ljepote i ženstvenosti. Namjenjena je svim ženama.Ženama koje vole sebe ili žele da probude ljubav prema sebi. Može da bude i proslavljanje sopstvene ljepote, poklon za voljenu osobu ili jednostavno želja da se doživi nešto novo i zabavno za sebe. Svaka žena je jedinstvena i posebna na svoj način i ja svakoj ženi posvećujem posebnu pažnju, na njene potrebe i njene želje.

Opširnije o foto sesiji možete pročitati ovde

Drustvene mreže:

Facebook

Insagram


Using Format